965 82 02 34 - Plaça España, 8, 03469 El Camp de Mirra, Alacant

Gastronomia

Hi ha un ampli i costumista assortiment gastronòmic i culinari destacant els diferents tipus d’arrossos i rebosteria, Es pot citar:

  • Perola d’arròs amb conill o pollastre, rovellons i xonetes
  • Arròs al forn
  • Arròs caldós amb conill
  • Gaspatxos amb conill, rovellons, xonetes i pebrinella
  • Putxero amb sopa cuberta i fasegures
  • Olleta del Camp, amb verdures, arròs, fresols Menudets i caragolets blanquets
  • Guisao amb fresols, penques i mondonguilles de Bacallar
  • borreta
  • Coques fregides
  • Coca al forn amb sardina
  • Pericana de Pimentó, tomàquet i capellà rostit, etc.

 

Pel que fa a rebosteria tradicional

  • La coca, coca, malenetes i almendrats
  • tonyes
  • rollets d’aiguardent
  • Coquetes d’oli
  • Pastissets de moniato; bunyols
  • Braç de Gitano
  • Polvorons
  • Monetes de Pasqua

També hi ha costum fer al moment de la collita: “Dols de poma, bresquilla jo Galets”.

 

 

Com en totes les cases es conrea almenys alguna parcel·la d’olivar, a més de tenir oli per a la despesa de l’any, poc temps abans de la recollida, s’elaboren olives en diferents tipus, amb aigua, sal i herbes aromàtiques, que compaginen molt bé amb qualsevol menjar del dia.

On menjar

No posts found.